Dimarts, 06 Novembre 2018 00:00

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL

Santo Domingo, 6 de novembre de 2018

 

Benvolgut soci/a

A la darrera Assemblea celebrada el passat 9 d'agost vàrem decidir obrir un periode de reflexió amb l'objectiu que qualsevol membre del Centre que ho desitgi pugui conformar una candidatura que dirigeixi l'entitat en el dos anys vinents.

Passat aquest temps, tal com estableix l'article 30 dels Estatuts del Centre, es convoca a tots els socis i sòcies a l'Assemblea General que tindrà lloc el proper dia 24 de novembre a les 10.00 del matí, al carrer Gustavo Mejía Ricart número 210 - 2on pis. Ensanche Quisqueya front a l’universitat Ince. Santo Domingo - Distrito Nacional.

Tel. 8095621577

Us recordem que segons l'article 11 dels Estatuts del Centre Català, només els socis actius i al corrent de pagament de les quotes  tindran veu i vot a l'Assemblea i podran presentar la seva candidatura per presidir la nova Junta Directiva.

L'ordre del dia serà el següent:

1. Breu exposició de la situació actual del Centre Català per part del seu president en funcions, Sergi Forcadell

2. Presentació de candidats a presidir el Centre. Programes i objectius

3. Votació de candidatureS

4. Proclamació candidatura guanyadora i de la nova presidencia

5. Precs i preguntes.

 

Juanjo de la Llera

Secretari en funcions

Dimecres, 28 Juny 2017 00:00

Tenim el plaer de comunicar-li que hem arribat a un acord amb la UASD per donar cursos de català extra curriculars aquest mes d'agost.

Així la UASD es converteix en la primera universitat de l'Amèrica Central i la sisena de Sud-amèrica en impartir classes de català.

Estem d'enhorabona!!

El més popular

Dossier

19 Febrer 2017

El més recent