Acta Asamblea 9.8.2018

14 Ago 2018
168 vegades

CENTRE CATALÀ DE REPÚBLICA DOMINICANA

ACTA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA

Del 9/08/2018

 

Data: 9 d’agost de 2018

Lloc: Carrer Gustavo Mejía Ricart número 210 - 2on pis. Ensanche Quisqueya. Santo Domingo - Distrito Nacional. Hora d’inici: 19:35 - Hora finalització: 21:05

 

 

Assistents:

Castany, Elena

Forcadell i Feliu, Sergi

Galera i Torres, Vicenç

Galera i Torres, Joaquim

Martí Masana, Guillem

Prat, Jordi

Bacaria, Albert

Dalmau, Ventura

De la Llera, Juanjo

Vilalta, M. Carme

Rodríguez García, Loreydi

 

 

ORDRE DEL DIA

1. Exposició situació del Centre Català per part del seu president, Guillém Martí 

2. Plantejament de futur del Centre i anàlisi de la viabilitat de les actuals linees mestres. 

3. Cesaments i nomenaments de membres de la Junta Directiva. 

4. Precs i preguntes. 

 

  1.     Exposició situació del Centre Català per part del seu president, Guillém Martí 

 

JLL llegeix l’acte de la darrera Junta on GM va presentar la seva renuncia com a president del Centre. Tot seguit, GM fa us de la paraula per explicar les raons de la seva decisió. Explica que, tot i que la nova Junta porta nomes 5 mesos constituïda, les estratègies plantejades –arribar a mes ciutadans catalans i dominicans i donar valor al soci- no s’han conquerit. Ha faltat millora de resultats, diu.

GM posa èmfasi en el conflicte sorgit arran de les declaracions polítiques de diputats dominicans i de l’ambaixador espanyol. En aquest sentit, afirma haver estat sol sense l’ajuda de cap membre de la Junta. GM reafirma la seva voluntat de dimitir.

 

  1.     Plantejament de futur del Centre i anàlisi de la viabilitat de les actuals linees mestres

 

Vicenç Galera comenta no entendre les raons de la marxa de GM i la manca de paciència a l’espera de resultats. Afirma que aquestes accions s’han de fer a mig-llarg termini. Proposa que GM segueixi en el càrrec fins que hi hagi un nou president, proposta que GM rebutja.

Sergi Forcadell opina la necessitat de reconsiderar els objectius de treball de la Junta, fen-los mes petits i realistes. Afegeix que un canvi no es fa d’un dia per l’altre.

Altres socis prenen la paraula. Hi ha debat sobre la conveniència d’ajustar els objectius del Centre a la dimensió actual, amb poc mes de cent socis. Davant l’impossibilitat  d’escollir en aquest  precís moment un nou president, tot i que Pedro Morales mostra la seva disposició, es proposen i aproven les següents decisions.

 

 

  1.     Cesaments i nomenaments de membres de la Junta Directiva

 

ü  Cessament de Guillem Martí Masana com a president  i de Neus Dolcet com a membre de la Junta Directiva, tots dos casos a petició pròpia.

ü  La resta de membres de la Junta Directiva segueixen en les seves funcions fins a l’elecció d’un nou president. Sergi Forcadell, en qualitat de Vicepresident, resta com a màxim responsable provisional.

ü  Es convoca a una nova Assemblea el proper 29 de setembre a les 10 AM.

ü  Durant el període fins a la nova Assemblea, els socis hauran de proposar idees i models de gestió per ser discutits en la nova reunió. Queda oberta la fase de candidatures per a la presidència del Centre Català, que s’hauran de presentar i escollir el 29 de setembre.

 

  1.     Precs i preguntes. No hi han.

 

 

Santo Domingo, 9 d’agost de 2018

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

El més popular

Dossier

19 Febrer 2017

El més recent