Humanitats de la UASD impartirà curs de Català

29 Jun 2017
637 vegades

La Facultat d'Humanitats (FH) de la Universitat Autònoma de Santo Domingo (UASD), a través de la seva escola d'idiomes, impartirà un curs de català, el qual s'iniciarà el l proper mes d'agost i tindrà una durada de nou setmanes.

Així ho va informar el degà d'aquesta dependència, mestre Ramón Rodríguez Espinal, que va assenyalar que les inscripcions estan obertes i que les classes es desenvoluparan en coordinació amb el Centre Català que opera al nostre país.

En oferir aquest curs, l'Acadèmia Estatal Dominicana es converteix en la primera universitat del país i d'Amèrica Central a ensenyar la llengua catalana, gràcies a un acord subscrit en aquest sentit.

La docència s'impartirà a les instal·lacions de l'edifici Juan Isidro Jiménez (JJ) de la Primada d'Amèrica, situat darrere de l'Hotel Sant Domingo, a l'oficina dels cursos extracurriculars.

El mestre Rodríguez Espinal va ressaltar que la UASD, busca facilitar als estudiants i ciutadans dominicans l'aprenentatge d'un idioma que és indispensable per a aquells que preveuen accedir a beques, màsters o estudis de postgrau en qualsevol centre educatiu de Catalunya.

En oferir aquest curs extracurricular, l'acadèmia se suma a altres cinc universitats de Llatinoamèrica que imparteixen aquesta llengua com a assignatura docent, ja que més de 150 institucions d'educació superior a tot el món ofereixen estudis catalans i la xifra d'estudiants universitaris que ho aprenen és d'uns 6.mil a tot el món.

Articles relacionats (per etiqueta)

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

El més popular

Dossier

19 Febrer 2017

El més recent