Centre Català dicta conferència a la UCSD

24 febrer 2017
638 vegades

Casa plena va tenir la conferència "Vincles entre dos Pobles Catalunya i República Dominicana", oferida ahir a l'Auditori de la Universitat Catòlica Sant Diumenge (UCSD), pel Centre Català RD, institució que busca fomentar la cultura, la història, els costums i la llengua catalana a República Dominicana.

 

El rector de la UCSD rev. pare Jesús Castro Mart va ser qui va donar inici a tan solemne acte en el qual van exposar tant el president com el vicepresident del Centre Català Vicenç Galera i Sergi Forcadell, així mateix, Liselotte Beix encarregada de comunicacions de Indotel, la Dr Celsa Albert directora d'Educació Contínua UCSD i Rafael Paradell director de l'Escola de Comunicació Social d'aquesta universitat.

L'activitat va ser entretinguda i vinculant. Bon vi i bona coca (coca de sucre i fruites. Visca Catalunya. Visca la República Dominicana. Va expressar Carmen Vilalta

També estudiants de l'alta casa d'estudis van brindar les seves opinions, Luis Vargas estudiant d'hoteleria va dir: "Em va semblar molt interessant, l'objectiu que era ressaltar les relacions entre Catalunya i República Dominicana es va plantejar sempre ... Em va agradar que van ressaltar que molts dels nostres personatges importants van tenir ascendència catalana o en algun moment van estar per allà ... em gust i em va semblar molt interessant ".

D'altra banda, molts dels estudiants d'aquest centre d'estudis estaven sorpresos ja que, no sabien que en la seva família hi ha molts cognoms que són d'origen català, com és el cas de Maybell González qui va compartir que "No sabia res de Catalunya em s'assabenti gràcies a la conferència, és un país molt bonic, té moltes oportunitats en educació i seguretat i és bo ja que gràcies a la universitat i el conveni que tenen vam poder assabentar-nos ".

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

El més popular

Dossier

19 Febrer 2017

El més recent