Promouen relacions entre RD i Catalunya

23 febrer 2017
740 vegades

La Universitat Catòlica de Santo Domingo (UCSD) va ser seu de la conferència 'Vincles entre dos pobles: Catalunya i República Dominicana'.

 

En la trobada, organitzada pel Centre Català de República Dominicana, es van abordar les relacions històriques, culturals i comercials des d'ambdós costats de l'Atlàntic, així com el paper de la comunitat catalana en el desenvolupament social dominicà.

En l'activitat van intervenir Vicenç Galera, president del Centre Català, Sergio Forcadell vicepresident de l'entitat, Licelotte Baiges, encarregada de comunicacions de Indotel, la doctora Celsa Albert Batista i Rafael Paradell.

Dins de la conferència es va signar un acord STOCK de col·laboració entre la UCSD i el Centre Català per ampliar les relacions entre els dos pobles i enfortir el desenvolupament comercial i cultural de manera constant i intensa. Nombroses personalitats catalanes es van assentar a la República Dominicana des del segle XV, destacant-se entre els més recents, el pintor Josep Gausachs, l'artista Antonio Prats Ventós i el mestre de la fotografia dominicana Wifredo García.

Veure més en: https://www.listindiario.com/la-vida/2017/02/23/455184/promueven-relaciones-entre-rd-y-catalunya

Articles relacionats (per etiqueta)

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

El més popular

Dossier

19 Febrer 2017

El més recent