Martes, 06 Noviembre 2018 00:00

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL

Santo Domingo, 6 de novembre de 2018

Benvolgut soci/a

A la darrera Assemblea celebrada el passat 9 d'agost varem decidir obrir un periodo de reflexió amb l'objectiu que qualsevol membre del Centre que ho desitgi pugui conformar una candidatura que dirigeixi l'entitat en els dos anys vinents.

Passat aquest temps, tal com extableix l'article 30 dels estatuts del Centre, es convoca a tots els socis i socies  a l'Assemblea General que tindrà lloc el proper dia 24 de novembre a les 10.00 del matí, al carrer Gustavo Mejía Ricart, número 210- 2on pis. Ensanche Quisquella. Santo Domingo. Distrito Nacional.

Us redordem que segons l'article 11 dels Estatuts del Centre Català, només els socis actius i al corrent de pagament de les quotes tindran veu i vot a l'Assemblea i podran presentar la seva candidatura per presidir la nova Junta Directiva.

L'ordre del dia serà el següent.

1. Breu exposició de la situació actual del Centre per part del seu president en funcions, Sergi Forcadell.

2. Presentació de candidats a presidir el Centre. Programes i objectius.

3. Votació de candidatures

4. Proclamació candidatura guanyadora i de la nova presidència

5. Precs i preguntes.

 

Juanjo de la Llera

Secretari en funcions.

 

Miércoles, 28 Junio 2017 00:00

Tenemos el placer de comunicarle que hemos llegado a un acuerdo con la UASD para dar cursos de català extra curriculares este mes de agosto.

Así la UASD se convierte en la primera universidad de Centroamérica y la sexta de Sudamérica en impartir clases de català.

Estamos de enhorabuena!!

Lo más popular

Lo más reciente